Yenmak Piston İhracatı ile Dünya Pazarında Yer Alıyor

featured

Ülkemiz yerli ve güçlü üretim alanına sahip firmalar sayesinde dünyada önemli bir pazar ağına sahip. Yerli malzemeler ve yerli işçilik ile ülkemizde üretilen ürünler dünya piyasasında alıcı buluyor.  Ve Yenmak firması bu alanda dünya standartlarında yapmış olduğu kaliteli üretim ve hakim olduğu pazar Payı ile ön plana çıkıyor.

Yenmak Firması Konya’da 4 farklı fabrika binasında motor parçaları üretimi yapıyor. Firma tarafından üretilen piston çeşitlerin ülke pazarı ile birlikte tüm dünya pazarında alıcı buluyor. Yenmak Tesislerinde üretilen Tüm ürünler yüksek kalite düzeyine sahip ürünler olarak tercih ediliyor.

Yenmak Genel Müdürü Erdoğan Kahvecioğlu Yedek parça sektöründe yapmış oldukları üretim çeşitliliği ile ülkenin önde gelen markalarından birisini yaratmış olmanın gururunu yaşadıklarını belirtiyor. Yenmak fabrikalarında üretilen piston, piston segmanı ve piston pimi çeşitleri ile dünya standartlarında bir ivme yakaladıklarını ve kurmuş oldukları güçlü dağıtım ağı ile tüm dünya pazarında etkin bir rol oynadıklarını ifade ediyor.

Yenmak bünyesinde üretilen piston çeşitlerinin öncelikle satış bölgesi olarak Türkiye piyasası tercih ediliyor. Ülkemizde farklı endüstriyel sektörlerde ihtiyaç duyulan piston çeşitlerine olan talep Yenmak firması üretimi tarafından karşılanıyor. Aynı zamanda Türkiye piyasası ile birlikte eş zamanlı olarak dünyanın farklı ülkelerinde bayilik yöntemi ile Yenmak piston çeşitleri satışa sunuluyor.,

Yenmak Genel Müdürü Erdoğan Kahvecioğlu Motor parçaları üretimi konusunda uzun yıllardır sürekli büyüyen ve gelişen bir firma olarak bugün tüm dünyada Etkin markalardan birisi olduklarını ifade ediyor. Üretilen her bir ürün tamamen yerli malzeme ve işçilik ile üretiliyor. Aynı zamanda üretilen Tüm ürünler dünya standartlarında bir Kaliteye sahip olarak tek tek kontrol aşamasından geçiriliyor. Yenmak piston çeşitlerinin tamamı ihracat piyasasının yıldız ürünlerinden birisi olarak değerlendiriliyor.

Gelişen dünya piyasasında her zaman bu gelişime paralel olarak bir büyüme içerisinde olan Yenmak markasının dünyada oluşturmuş olduğu kalite ve güven duygusu sayesinde Türk markalarının değeri bir kez daha anlaşılıyor. Bu güçlü markanın tüm ürünleri dünya pazarında güçlü bir yer ediniyor.