Yetenekli Oyuncu Abdurrahman Tutar Çalışmaları

Türkiye’nin Erzincan ilinde 1995 yılında dünyaya gelen Abdurrahman Tutar, başarılı bir oyuncudur.

featured

Türkiye’nin Erzincan ilinde 1995 yılında dünyaya gelen Abdurrahman Tutar, başarılı bir oyuncudur. Genç yaşta oyunculuk ve tiyatro alanına yönelerek bu alanda çalışmalarını sürdürmüştür. Özellikle de 2009 yılından itibaren mesleki yaşantısına amatör bir şekilde giriş yapmıştır. Şimdiye kadar gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarıyla birlikte çevresinde de hatırı sayılır bir ün kazanmıştır. Bununla birlikte çeşitli dizi ve filmlerde rol alarak da kendini geliştirmiştir. Üstelik 2017 yılında Morris Tiyatro ekibini oluşturarak çocuklara da tiyatro ve oyunculuk eğitimleri vermeye başlamıştır.

Oyunculuk sektöründe adından fazlasıyla söz ettiren Abdurrahman Tutar, fazlasıyla başarılı performanslara imza atmıştır. Aynı zamanda kariyerinde birçok farklı ödülün de sahibi olmayı başarmıştır. Şimdilerde ise film ve dizi sektöründe bireysel çalışmalarına devam etmektedir.

Abdurrahman Tutar Oyunculuk Alanında Aldığı Ödüller

Yönetmen, oyuncu ve eğitmen olarak sanat camiasında Abdurrahman Tutar büyük bir yer edinmektedir. Üstelik başarılı oyuncunun tüm çalışmalarını sosyal medya hesapları üzerinden de takip etmeniz mümkündür. Tutar sosyal medyayı aktif kullanan kişilerden biridir. Takipçileriyle aldığı ödülleri, set hazırlıklarını, oyunculuk süreçlerini ve deneyimlerini paylaşmaktadır. Bu bağlamda da sıkı bir takipçi kitlesine sahiptir.

Şimdiye kadar oyunculuk kariyerinde aldığı ödüller arasında 10. Ege Tiyatrolar Birliği Buluşması ödülü de bulunmaktadır. Bununla birlikte 2018 Yılında Çanakkale Gençlik Merkezî Tiyatro Yarışmasında ekibi ile yazıp yönettiği oyunla beraber 3.lük ödülünün sahibi olmuştur.

Sosyal Medya Linkleri:
Facebook:
https://www.facebook.com/abdurrahmantutr/
İnstagram:
https://www.instagram.com/abdurrahmantutr/
Pinterest:
https://tr.pinterest.com/abdurrahmantutr/
Twitter:
https://twitter.com/abdurrahmantutr
Linkedin:
https://www.linkedin.com/in/abdurrahmantutr/

Bilgi Paneli:

https://g.co/kgs/RLMHc8