Biga’da Şok Cinayet: Fırat Yıldızhan Eski Eşini Boğarak Gömdü

featured

Fırat Yıldızhan, Eski Eşini Boğarak Hafriyat Alanına Gömdü

Biga ilçesinde yaşanan şok edici olayda, Fırat Yıldızhan isimli şahıs, bir süredir ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu kendi soyadını kullanan eşi Saliha Gizem’i Lapseki ilçesindeki evinin önünden alarak bir araziye götürdü.

Boğarak Öldürdü ve Hafriyat Alanına Gömdü

Yolda çıkan tartışmanın ardından Fırat Yıldızhan, ilk eşinden olan 2 çocuk annesi Saliha Gizem’i iple boğarak öldürdü. Daha sonra cinayeti işlediği yeri belirleyen şüpheli, Gizem’in cesedini Biga ilçesi Çavuşköy mevkisinde bir hafriyat alanına gömdü.

Polis İnceleme Başlattı

Saliha Gizem’den haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Polis ekipleri çalışma başlatarak, Fırat Yıldızhan’ın Gizem ile Lapseki’den ayrıldığını tespit etti. Şüpheli Fırat Yıldızhan polis tarafından yakalanırken, cinayeti itiraf ederek cesedin gömüldüğü yeri gösterdi.

Şüphelinin İfade ve Cenaze İşlemleri Devam Ediyor

Polis ekipleri sabah saatlerinde hafriyat alanında Saliha Gizem’in cansız bedenine ulaştı. Cenaze otopsi için Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi’ne gönderilirken, Fırat Yıldızhan’ın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi. Soruşturma ise sürüyor.