Girişimcilerino dak noktası oldu! Yatırımlarını kazanca çeviriyor!

featured

Ünlü Türk iş adamı Çağrı Kırımcan; Ukrayna’da sürmekte olan savaş nedeniyle çalışmalarını durdurduğunu açıkladı.

29 yaşındaki iş adamı, yazılımcı ve girişimci Çağrı Kırımcan; kripto ve siber güvenlik alanında yaptığı çalışmalar ile adından bahsettirmeyi başarmıştı. Litonium LLC ve SHD Cyber Security şirketlerinin kurucusu olan Çağrı Kırımcan; 2020 yılından beri siber güvenlik ve kripto alanlarında çalışmalar yürütmekte. Kırımcan, geçtiğimiz yakın zamanda Litonium kripto ağını 2,5 milyon dolar karşılığında satmış ve çalışmalarına SHD Cyber Security olarak devam edeceğini açıklamıştı.

Bir Yazılımcı Ekibi Kuruyor

Ukrayna’da devam etmekte olan savaş nedeniyle çalışmalarını durduracağını açıklayan Kırımcan; gelecek planlarının iOS ve Android uygulamaları üretmek olduğunu açıkladı. Kırımcan, bu planlarını gerçekleştirmek için iOS ve Android uygulama geliştirme konularında tecrübeli kişilerden bir ekip kurmayı hedeflediğini de duyurdu.  Oluşturacağı yeni yazılımcı ekibiyle birlikte çeşitli platformlara çıkaracakları uygulamalar ile adından söz ettirmeye devam edeceği anlaşılan Kırımcan; çıkaracağı uygulamalar ile ilgili detaylara henüz değinmese de önceki çalışmalarına dayanarak gelecek uygulamaların da siber güvenlik ve kripto alanlarında olacağı tahmin ediliyor.

Çalışmalarına Devam Edecek

Ünlü iş adamı Çağrı Kırımcan, Kiev’de yürütmekte olduğu çalışmalarını Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sebebiyle durdurmak durumunda kaldığını belirtiyor. Uzun bir süredir yazılımcılık yapan Çağrı Kırımcan; SHD Cyber Security olarak siber güvenlik alanlarında çalışmalar yapmayı ise temelli durdurmayacak. Şu an Ukrayna’da sürmekte olan savaş nedeniyle çalışmalarını bir süreliğine durduran girişimci, gelecekte de siber güvenlik alanlarında yeni atılımlar ile karşımıza çıkmaya devam edecek.

Litonium kripto ağı ile de bir dönem kripto dünyasının popüler isimleri arasına giren Kırımcan’ın, yeni bir kripto ağı ile sektöre yön vermeye devam edip etmeyeceği henüz bilinmiyor. Ünlü girişimci planlarından bahsederken çoğu detayı kendisine saklamayı tercih ettiğini, ileride daha fazla proje ile karşımıza çıkacağını belirtiyor. Kuracağı yazılımcı ekibi ile iOS ve Android’e çıkaracağı uygulamaların da özellikle siber güvenlik ve kripto alanlarına yönelik olacağı tahmin edilse de henüz Kırımcan’dan bu yönde bir açıklama gelmedi.

Instagram:

https://www.instagram.com/ckirimcan/