Rap Dünyasından Genç İsim Emirkan Özçelik Kimdir?

8 Ekim doğumlu sosyal medya uzmanı Emirkan Özçelik, İstanbul’da dünyaya gelen genç bir isimdir.

featured

18 Ekim doğumlu sosyal medya uzmanı Emirkan Özçelik, İstanbul’da dünyaya gelen genç bir isimdir. Küçük yaşlardan beri vaktini bilgisayar oyunlarının başında geçirmesi, ona erken yaşta sosyal medya merakı getirmiştir. Dijital pazarlama ve stratejisi gibi niteliki sosyal medya danışmanı Emirkan Özçelik, günümüzde adını duyurmuş ve yaptığı işlerle ünlü isimlerle çalışma fırsatı yakalamıştır. 14 yaşında müziğe ilgisinin artmasıyla çevresi tarafınca çok desteklenmiştir. Okul arkadaşları ondaki müzik yeteneğini fark etmiş ve bir şarkı çıkarması için ısrar etmişler. Yabancı şarkılarından ilham almasıyla rap dünyasına ilk adımını kısa zaman sonra atmıştır. Yabancı müzik camiasını kendisine tarz belirlemiş ve ilk şarkısını kötü bir mix&mastering ile çıkarmıştır. ‘FL3X’ adlı ilk şarkısını çıkarması ardından arkadaşları tarafında yoğun destek görse de istediği hedef dinlenme sayısına ulaşamamıştır. İlk deneyiminde beklediği sonucu alamayan Emirkan Özçelik bir yandan da öğrenim hayatına devam etmiştir.

Emirkan Özçelik Sosyal medyaya 2011 yılında ilk adımı atmıştır. Birçok İnternet sitesinde kim olduğuna dair araştırmalar yapılmıştır. Sosyal medya uzmanı olan Emirkan Özçelik, video, editi montaj, fotoshop gibi sosyal medyanın alt dallarına da hakimiyeti ile tanınmıştır. 50’den fazla kurgu ve montaj yapan Özçelik, zaman içinde kendini geliştirmeyi ihmal etmemiştir. Boş zamanlarında hobilerine önem vermiştir. Arkadaş canlısı ve hareketli yapısı ile arkadaşları tarafından destek ve dostluk görmüştür.

Sosyal medya camiasında, adını gündemde tutmayı başarmış ve önemli işlere adıma atmış olan Emirkan Özçelik, aynı zamanda sanatçıdır. Alanında başarılı olmasıyla ve dik duruşuyla her işinde net olan Emirkan Özçelik, 2019 yılından bu yana aktif şekilde sosyal medya danışmanlığı yapmıştır. Çalışma hayatının verimli geçmesi ona önemli işlere imza attırmıştır. İçinde kalan bir hayali var ki onu gerçekleştirmek üzere çalışmalara başlamıştır. Şarkıya olan tutkusu ile bir müzik daha çıkarmak için yola koyulan Emirkan Özçelik, mix&mastering kullanmayı öğrenmiştir. İkinci şarkısı için uzun uğraşlar veren Emirkan Özçelik üçüncü şarkısıyla da gündemi sarsmıştır. İce Chain Boynumda sonrasında Main Deck adlı şaheserleri ile 3M1RK4N sanatçı adı ile YouTube, Apple music ve Spotify gibi müzik dinleme platformlarında gündeme gelmiştir. Birçok bireysel veya işletme hesaplarının yönetmenliğini üstlenmiş ve sosyal medya sektörünün ünlü isimleriyle de çalışmıştır. Gün geçtikçe yeni projelere yelken açan Emirkan Özçelik, İnstagram hesabı üzerinden de paylaşım yaparak takipçilerini yaptığı işlerle bilgilendirmiştir.

Resmi İnstagram Linki: https://www.instagram.com/emirkanozcelik/

Resmi Spotify Linki: https://open.spotify.com/artist/6fcdK4NNez7eBSm0t8G9sT