Tatilim Gelmiş Diyenlere 3 Önemli Gezilecek Yer

featured

Baharın gelmesi ile yaz aylarında gezilecek yerler ve tatil planlamaları yapılmaya başlandı. Bu anlamda tatilin gözde mekanları mercek altına alınırken doğal olarak listenin ilk sırasını Antalya gezilecek yerler aldı.

Antalya Tatil Anılarınızın Kaynağı Oluyor

Antalya doğal güzelliklerinin yanında turizmi ve tarihi ile daima çekim noktası olmayı başaran yerlerden. Kaş ilçesinden Mersin’e kadar uzanan uzun kıyı kenar şeridine sahip şehir muhteşem güzelliklerin adresi oluyor. Tatilini Akdeniz’in en gözde yerlerinde geçirmek isteyenler için liste bir hayli kabarık. Özellikle şehir merkezinde olmayı tercih edenler için gece ve gündüz iki ayrı liste yapmanız gerekiyor.

Antalya Kaleiçi gezilecek yerler ile birlikte tekne turlarının adresi klasik şehir marinası oluyor. Tarihi Antalya evlerini içinize çeke çeke gezebileceğiniz Kaleiçi sizde ve sevdiklerinizle anılarınızı zenginleştirmenin bir yolu oluyor.

Bodrum’un Eşsiz Güzelliklerine Merhaba Diyeceksiniz

Yaz tatilinin yaklaşması ile erken rezervasyon ile tatil çok daha ekonomik yapılabilir. Bu aşamada tatili satın alacağınız yerde önemli. Hatta uygun ödeme şartları ile birlikte erken rezervasyon otellerinin en gözde adreslerinden Muğla ile Bodrum oluyor. Böylelikle Bodrum gezilecek yerler listesi yapmaya şimdiden başlayabilirsiniz.

Özellikle yaz aylarında nüfusunu kat ve kat artıran Bodrum, doğal güzelliklerine tarihini katarak sizleri bekliyor. Çok geniş bir coğrafyaya sahip olan şehir gece gündüz yoğun nüfusu ile hareketin adresi oluyor. Tatiliniz için tercih edeceğiniz Bodrum aynı zamanda tüm ünlülerin en uğrak yeri. Bu sebeple sokakta gezerken bir günlüye rastlamanız mümkün oluyor.

Fethiye’nin Tatil Çığlıkları

Tatilin yaklaşması ile Akdeniz ile Ege Bölgesi en çok talep edilen yerler oluyor. Hatta karavan turizminin en önemli yerlerinden Fethiye sizlere davetkar koylarını sunuyor. Zira Fethiye gezilecek yerler listenize karavan konaklama yerlerini ekleyebilirsiniz. Dünyaca ünlü Ölü Deniz başta olmak üzere bölgede birçok aktivite sizleri bekliyor. Paraşütle şehre yukarıdan bakış burada en önemli aktivitelerden oluyor.

Tatil programında en önemli hususlardan biri konaklama. Fethiye sizleri farklı konaklama tipleri ile ağırlıyor. Her bütçeye uygun konaklama imkanları bulunan bölgede yıldızlı oteller bulunuyor. Bunların yanında pansiyonlar en ekonomik tatilin adresi oluyor. Tatil öncesi plan, program yapmaya başlamadan önce en iyi danışmanınız ise gezimasali.com bu anlamda ayrıntılı bilgilere yer veriyor.