Birçok Farklı Harita Tek Bir Uygulamada

featured

Hava Durumu Haritası 

Hava Durumu Haritası sayesinde Petal Haritalar kullanıcıları, bulundukları konuma ait hem anlık hem de 14 günlük hava durumu bilgilerine kolayca erişebiliyor. Bu sayede kullanıcılar, hızla değişen hava koşullarına karşı her zaman hazırlıklı olabiliyor. Ek olarak kullanıcılarının özellikle de ani hava değişimleri halinde, yağışlara ve diğer hava şartlarına uygun tedbirleri önden alabilmeleri için otomatik hava durumu bildirimleri gönderiyor.

 

COVID-19 Haritası 

COVID-19 Haritası, kullanıcılara merak ettikleri ülke ve bölgedeki güncel COVID-19 verileri hakkında hızlıca bilgi sahibi olma olanağı sunuyor. Kullanıcılar, COVID-19 Haritası üzerinden merak ettikleri ülkeye tıklayarak güncel yeni vaka ve toplam vaka sayıları gibi bilgilere kolayca erişebiliyor.

 

Video Haritalar 

Petal Haritalar kullanıcıları, nerede oldukları fark etmeksizin Video Haritalar içeriği sayesinde New York Times Square’den Trabzon Akçaabat Limanı’na kadar diledikleri bölgeden canlı yayınları izleyebiliyor. Sayısız içerikle dolu bu özellik sayesinde evlerinden çıkmadan onlarca farklı noktayı gezerek veya muhteşem etkinlikleri izleyerek eşsiz bir seyahat deneyimi yaşayabiliyorlar.

 

Yangın Haritası

Yangın Haritaları ile kullanıcılar, tüm dünyada gerçekleşmiş yangınlar hakkında bilgi alabiliyor ve diledikleri bölgede hangi zaman aralığı içerisinde yangın yaşandığını öğrenebiliyorlar. Petal Haritalar kullanıcıları, Yangın Haritası özelliği içerisinde yer alan farklı bilgiler sayesinde, 2007 Yunanistan Orman Yangınları’ndan 2021 Table Dağı Yangını’na kadar dünya gündeminde yer edinmiş birçok farklı yangın hakkında istatistiksel veriler de dahil olmak üzere detaylı bilgiye ulaşabiliyorlar.

 

Çevrim Dışı Haritalar 

Petal Haritalar, Çevrim Dışı Haritalar özelliği ile kullanıcılarına internet bağlantıları olmadığı zamanlarda bile diledikleri yere kolayca ulaşmalarını sağlıyor. Kullanıcılar önceden indirdikleri farklı bölgelere ait haritalar sayesinde, internet bağlantıları zayıfladığında veya tamamen kesildiğinde dahi hiçbir kesintiye uğramadan yolculuklarına kolayca devam edebiliyor.

 

Ana merkezi Çin olan projenin ilk Çin dışı operasyon merkezlerinden biri olarak kurulan Huawei Türkiye AR-GE Merkezi Arama Motoru ve Petal Haritalar Türkiye Ekibi her geçen gün artan sayısıyla pazarlama, iş geliştirme, müşteri deneyimi, veri analizi ve arama kalitesi alanlarında çalışmalar yapan farklı birimleri ile kullanıcılarına hizmet vermeye devam ediyor. Proje bünyesinde yer alan ekipler hem kendi bünyelerinde teknik ve operasyonel anlamda hem de her iki yönden global takımlarla iş birliği içerisinde koordine bir şekilde çalışırken Petal Haritalar, kullandığı en yeni teknolojiler ve sürekli gelişen özellikleri ile lider bir navigasyon uygulaması olarak konumunu güçlendirmeye devam ediyor.