Yaşam koçu Ozan Engin Sürel Dünyanın En İyi Portre Fotoğrafçıları Listesinde

featured

Eğitim ve iş yaşamında başarılı olan insanlar çok kez bu başarılarını kendilerini motive edebilecek bir hobi ile destekliyorlar. Bazıları için bu hobiler sadece bir hobi olarak kalmaya devam ederken bazıları için ise burada da elde edilen başarılar hobilerin çok büyük tutkulara dönüşmesine neden oluyor. Ozan Engin Sürel bu tür bir yaşamın en güzel örneklerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor.

Ozan Engin Sürel 1982 yılında Kütahya’da dünyaya geliyor. Başarılı bir eğitim yaşantısının ardından iş yaşamında da sürekli yükselerek yoluna devam eden başarılı isim bugün uluslararası bir şirkette üst düzey yönetici olarak yaşamını sürdürüyor.

Ancak onun elde etmiş olduğu başarılar bunlarla sınırlı değil. İş yaşamının yoğun stresinden kurtulmak ve motivasyonu hep üst sıralara tutabilmek amacıyla amatör olarak başlamış oldu fotoğrafçılık bugün ona uluslararası birçok ödül getiriyor.  Birçok kez dünyanın en başarılı 28 portre fotoğrafçısı arasında gösterilen Ozan Engin Sürel uluslararası ödülleri ile beraber bu hobisini tutkuya dönüştüren isimlerden birisi olarak takdir ediliyor.

Ozan Engin Sürel başarılı bir yönetici, dünyanın en iyi portre fotoğraflarından birisi ve aynı zamanda bir yaşam koçu. Hayatına bu kadar başarıyı sığdırabilen yetenekli bir ismin yaşam koçu olması kadar doğru bir adım daha var mı? Kendi hayatında edindiği başarılar danışanları için mükemmel bir yol gösterici oluyor.

Instagram: https://www.instagram.com/portreavcisi/