Bordex, Boya Sektöründe Liderliğe Koşuyor!

featured

 

Dekoratif boya alanında Avrupa’nın en büyükleriyle iş birliği yaparak 1973 yılından beri adını sektörün liderliğine yazdıran Bordex hem Türkiye’de hem de Avrupa’da adından sıkça söz ettirmeye başladı.

Dekoratif boya üreticilerinin en büyükleriyle ortaklığını başarıyla sürdüren Bordex Boya Sanayi ve Tic. A.Ş. kendini ön plana çıkartarak ülkemizin geleceğinde önemli bir mihenk taşını da yerine oturtmayı başarmış bir firma olduğu gösterdi.

Bordex Boya Bakış Açınızı Değiştiriyor!

Boya sektöründe pazar liderliğini eline alan Bordex, 2001 yılında marka bilinirliğini de en üst seviyeye çıkararak, dört binden fazla satış noktasıyla sektöre tam anlamıyla damgasını vurmayı başardı.

Dekoratif boya alanında gösterdiği liderlik başarısını, sosyal sorumluluk projesi altında geliştiren Bordex, 1992 yılında ilk adımı atarak, bu alanda birçok kalite belgesini de alarak, ne kadar önemli bir noktada olduğunu da hem Türkiye’de hem de Avrupa’da gösterdi.

Bordex, Boya Sektörünün Yeni Adı

Avrupa’nın boya sektöründeki teknolojisini Türkiye’ye getirerek önemli bir adımı atan Bordex; Tunus, Lübnan, Cezayir gibi Orta Doğu ülkelerine de boya ihracatı yaparak kendini kanıtlıyor.

Kalitesinden ve güvenilirliğinden hiç ödün vermeden çalışan ve yurt içinde yakaladığı başarıyı yurt dışına taşıyan Bordex, 35 ülkenin bulunduğu geniş yelpazeye yayılmış pazarıyla da önemli bir başarı kazandı.

İstanbul ve Kocaeli’nde bulunan üretim tesislerinde gerçekleştirdiği ürünleri, ileri teknoloji ve Avrupa standartlarında üretmeye başlayan Bordex, ülkemizin ekonomisini daha da ileri götürürken hem Türkiye’de hem de yurtdışında önemli bir firma olduğunu da gösterdi.