Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise ile UEFA Konferans Ligi’nde Karşılaşacak

featured

Fenerbahçe, Deplasmanda Avantaj Peşinde

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile karşılaşacak. Maçın oynanacağı tarih ve saatin yanı sıra muhtemel ilk 11’ler de belli oldu.

Union Saint-Gilloise – Fenerbahçe Karşılaşması Detayları

Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise ile 7 Mart Perşembe günü saat 23.00’te deplasmanda karşı karşıya gelecek. Maç, EXXEN kanalında yayınlanacak.

Muhtemel İlk 11’ler

Union Saint-Gilloise: Moris, Sykes, Burgess, Machida, Castro-Montes, Rasmussen, Vanhoutte, Puertas, Teklab, Nilsson, Amoura

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Çağlar Söyüncü, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Cengiz Ünder, Szymanski, Tadic, Batshuayi

Fenerbahçe’nin Avrupa Performansı

Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 267. maçına çıkacak. Şimdiye kadar 105 galibiyet, 106 yenilgi ve 55 beraberlik elde eden sarı-lacivertliler, rakip fileleri 360 kez havalandırırken, kalesinde 380 gol gördü.

Union Saint-Gilloise Formuyla Dikkat Çekiyor

Belçika ekibi Union Saint-Gilloise, bu sezon çıktığı 28 maçta 21 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ligdeki liderliğini garantileyen takım, son 23 resmi maçında sadece 1 mağlubiyet yaşadı.

Belçika Ekibinde Son Durum

Union Saint-Gilloise’da İspanyol oyuncu Cameron Puertas ve Cezayirli santrfor Mohamed Amoura’nın performansı dikkat çekiyor. Puertas 41 maçta 8 gol atarken, Amoura ise 36 maçta 22 gol kaydetti.