Servet Altaş Kimdir?

featured

1986’da Ordu’da doğan Av. Servet Altaş, eğitim hayatına aynı şehirde başlamış ve ilkokul ortaokul ve liseyi Ordu’da tamamlamıştır. 2009 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur.. Üniversite sonrasında yabancı dil eğitimini Amerika Birleşik Devletleri’nde sürdürmüştür

Eğitim hayatının ardından iş hayatına adım atan Altaş, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden biri olan Altaş Grup Şirketi’nin Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. Aynı zamanda Altaş Otomotiv Şirketi’nde Grup Başkanlığı görevini üstlenmiştir.

Altaş, yöneticilik kariyerinde çeşitli başarılara imza atmıştır. 2020 yılında MÜSİAD Ordu İl Temsilciliği görevine atanmış. 22 Haziran 2023’teki Genel Kurul Toplantısında tekrar başkan olarak seçilmiştir.

Sektördeki deneyimlerini ve bilgisini kullanarak Altash Marin, Altas Motors, Pickup Off Road ve Al Sat Takasla gibi projeleri hayata geçirmiştir. Bu projeler Altaş’ın sektöre olan katkılarını ve yenilikçi girişimlerini göstermektedir.

Altaş, iki çocuk babasıdır ve aile yaşamıyla birlikte iş yaşamına da önem vermektedir.. Hem eğitim hayatında hem de iş hayatında gösterdiği kararlılık onun başarı dolu kariyer yolunu şekillendirmiştir.