UZUN SÜREN YOLCULUKLAR OMURGADAKİ BASKIYI ARTIRIYOR

featured

VÜCUT DESTEK ÜRÜNLERİ OMURGANIN DOĞAL EĞRİSİNİ KORUYOR

 

Uzun yolcuklarda sürekli aynı pozisyonlarda oturmak, hareket alanının kısıtlılığı, yeterince dinlenememe gibi pek çok etken omurgadaki baskının artmasına neden olarak kaslarda yorgunluk, gerilme ve hatta ağrı şikayetlerini beraberinde getirebiliyor. Bu nedenle, sağlıklı ve keyifli bir şekilde seyahat etmek için pek çok kritere dikkat etmek gerekiyor. Yolculuklarda kısa molalar vererek vücudun esnetilmesi oldukça önemli. Ayrıca, omurgaya yapılan fazla baskı ve yükü hafifletmek için boyun bölgesinin yanı sıra bel ve sırt bölgesini de koruyacak destek ürünlerinin tercih edilmesi gerekiyor. Uzmanlar, vücudun fizyolojisine uygun destek ürünlerin tercih edilmesinin sağlıklı ve konforlu bir yolculuk için önemli olduğuna dikkat çekiyor.

 

 

BOYUN BOŞLUĞUNU EN İYİ ŞEKİLDE DOLDURUYOR

 

Vücudun ergonomisine uygun seçilen destek ürünleri, omurganın baskı altında kalmasını önleyerek kasılma ve gerilmenin önüne geçiyor. Yolculuklarınızı sağlıklı ve konforlu hale getirmek için Yatak Uzmanı İşbir Yatak tarafından ViscoStar konforu ve rahatlığı ile özel olarak tasarlanan Travel Pillow-Sleep, boyun boşluğunu en iyi şekilde doldurarak baş ve boyun bölgesine tam uyum sağlıyor.

 

Vücut fizyolojisine uygun olarak kullanılan destek ürünleri, uzun süre oturmaktan kaynaklı postural kasların yorulmasının önüne geçerek omurlar arasındaki diskler ve omurga çevresindeki bağlar gibi pasif yapılarda oluşan baskıyı azaltarak rahatlama sağlıyor. Bu nedenle, uzun yolculukları daha sağlıklı ve konforlu hale getirmek için bel, boyun ve sırt destek ürünlerinin tercih edilmesi gerekiyor.

 

 

İŞBİR YATAK HAKKINDA:

 

Yatak ve konfor ürünlerinde Türkiye’nin ve dünyanın hammadde üreticisi konumuna sahip İşbir Holding’in son tüketiciyle buluşan tek markası olan İşbir Yatak; 1997 yılında Ankara’da kurulmuş, yatak ve uyku konforu alanında geliştirdiği yüksek teknolojili ürünleriyle sektöre yeni bir kulvar kazandırmıştır. İşbir Yatak, inovasyona dayalı üretim felsefesiyle yola çıkmış ve NASA tarafından uzaya çıkmakta olan astronotların vücutlarındaki basıncı indirgemek için icat edilen viskoelastik malzemeyi yataklarda kullanarak bu teknolojiyi yaşam alanlarına taşımıştır.