Ayna dekorasyonuna dair tüyoları Fatih Arslan’dan dinleyin

Fatih Arslan ülkemizde ayna ve dekorasyon malzemeleri satışını gerçekleştiren Ayna Merkezi'nin genç CEO'su. Dünya dekorasyon trendlerini yakından takip eden Arslan bu konu ile ilgili tüyolar paylaştı.

featured

Fatih Arslan ülkemizde ayna ve dekorasyon malzemeleri satışını gerçekleştiren Ayna Merkezi’nin genç CEO’su. Dünya dekorasyon trendlerini yakından takip eden Arslan bu konu ile ilgili tüyolar paylaştı. Öncelikle  bireylerin dekorasyon yeniliklerinden beklentilerini doğru analiz etmeleri gerektiğini vurgulayan Fatih Arslan, ergonomik tasarımlar ile yenilikçi yaklaşımın modern tasarımın temelini oluşturduğunu belirtti. 

Artık dünya genelinde evlerin, eşyaların hatta araçların bile minimalist düzene geçtiğini vurgulayan genç CEO konuya ilişkin; “Avangart ve büyük eşyalardan ziyade küçük ama rahat, spor ama modern tasarımlar daha çok revaçta. ” Açıklamalarını yaptı. Ayrıca yine pastel tonların ve çeşitli boyutlardaki aynaların da dekorasyon unsurlarını tamamlayan seçenekler olduğunu belirten Arslan, Ayna Merkezi’nin her tür ayna ihtiyacı için müşterilerine hizmet verdiğinin altını çizdi.

Pandemi sürecinde fiyatlarımızı da kesinlikle yükseltmedik diyen Arslan, vatandaşın ev konforunu yükseltmek için toplumsal sorumluluk bilinci ile hareket ettiklerini de vurguladı. 

Sosyal medyada da son derece aktif olan genç CEO, genç jenerasyonun özellikle ticari faaliyet yaparken sosyal medyayı aktif kullanması gerektiğinin altını çizdi. Özellikle pandemi sürecinde dijitalleşmenin daha da arttığını belirtti.

Arslan bir TikTok fenomeni olarak Ayna Merkezi’nin ayna tasarımlarını tüm Türkiye ve dünya ile paylaşıyor. Paylaşımlar milyonlarca kişi tarafından beğeni topluyor. Üstelik Arslan sadece TikTok’u değil, tüm dijital platformları da etkin kullanıyor.

Fatih Arslan’ın sosyal medya hesapları:

https://www.instagram.com/byfatiharslan/

https://www.tiktok.com/@byfatiharsln

https://www.facebook.com/fatih.arslan.3914