Grand Hyatt İstanbul Gaia Spa’da Zafer Altıntaş ile Acutonics Sesle Şifa Terapisi

featured

Grand Hyatt İstanbul Gaia Spa, hem zihinsel hem de bedensel fayda sağlayan Acutonics Sesle Şifa Terapisiyle daha dengeli ve yenilenmiş bir hisse davet ediyor. Her salı ve perşembe günleri ses terapisti Zafer Altıntaş tarafından birebir gerçekleştirilen ve 1 saat süren seanslar bedenin uyumsuz frekanslarını uyumlu hale getiriyor.

 

Bedendeki tınının; gezegensel enerjilerin akışları ve dünyadaki tüm enerji akışları ile uyum içerisinde olması, bedenin sağlıklı çalışabilmesine fayda sağlıyor. Ses terapisinde özel frekanslara göre ayarlanmış diyapazonlarla bedendeki belirli akupunktur noktaları, çakralar ve enerji meridyenlerine uygulama yapılıyor.

 

Diyapazon ve ses çanakları, beden ve evreni bütünleştirirken aynı zamanda yaşanan sağlık problemleri için de fayda sağlıyor. Sırt, bel ve baş ağrıları, omurga ve disk problemleri, böbrek ve rahim sorunları, alerji, kalp, tiroid, menapoz, travmalar, korkular ve uykusuzluk gibi birçok rahatsızlığa iyi gelen Sesle Şifa Terapisi, özgüven eksikliği, bağımlılıklar, kendini ifade edememe, geçmişin yüklerinden kurtulma gibi alanlarda fayda sağlıyor. Kaygı ve depresyon seviyesinde de düşüş sağlayan terapi, sakinlik ve mutluluk gibi hisleri pekiştiriyor.

 

Danışanların ihtiyaçlarına göre ses seansları ile birlikte Seraphim Blueprint, Reiki gibi enerji aktarımları da yapılıyor.