Namık Kemal Üniversitesi Yerleşkesinde Gelincik Şöleni

featured

Renkli Gelincikler Fotoğraf Tutkunlarını Büyülüyor

‘Namık Kemal Üniversitesi yerleşkesinde öbek öbek açan gelincikler, görsel bir şölen sunuyor. Renkleri ve narin yapılarıyla dikkat çeken gelincikler, fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekiyor. Üniversite öğrencileri, zaman zaman gelincik tarlalarını ziyaret ederek bu güzellikleri fon olarak kullanarak kendi fotoğraflarını çekiyorlar.

Tekirdağ Fotoğraf Derneği Üyesi Güven Çelik: “Tekirdağ Her Mevsim Farklı Güzelliklere Bürünüyor”

Tekirdağ Fotoğraf Derneği üyesi Güven Çelik, Tekirdağ’ın her mevsimde farklı güzellikler sunduğunu belirtiyor. Bahar aylarında kentin renk cümbüşüne dönüştüğünü aktaran Çelik, “Doğanın baharla birlikte farklı renklere büründüğünü görmek insanlara keyif veriyor. Biz fotoğraf tutkunları olarak bu güzellikleri objektifimize yansıtmaya çalışıyoruz. Kanola tarlaları, gelincikler, buğday tarlaları hepsi birbirinden güzel. Kent, adeta doğal bir stüdyoya dönüşüyor” diyor.

Üniversite Öğrencisi Pınar Ateş: “Gelinciklerin Açtığı Tarlalar Farklı Bir Güzelliğe Bürünüyor”

Üniversite öğrencisi Pınar Ateş ise, gelinciklerin açtığı tarlaların farklı bir güzelliğe sahip olduğunu vurguluyor. Bu doğal güzelliklerin insanlara ilham verdiğini ve mutluluk verdiğini ifade eden Ateş, gelincik tarlalarının fotoğraflara yansıyan güzelliğini herkesin görmesini tavsiye ediyor.