Brezilyalı Futbolcu Dani Alves, Tecavüzle Suçlandıktan Sonra Partiyle Kutladı

featured

Dani Alves, Hapis Cezası Aldıktan Sonra Malikanesinde Parti Yaptı

Brezilyalı futbolcu Dani Alves, tecavüz suçlamasıyla hapis cezası aldı ancak kefaletle serbest kaldı. Alves, özgürlüğünün ilk saatlerini 4,5 milyon sterlinlik malikanesinde tüm gece süren bir partiyle kutladı. Barcelona’nın eski yıldızı, tecavüz mahkumiyetinin sadece dört haftasını yattıktan sonra kefaletle serbest bırakıldı.

Parti Gecesi ve Kutlamalar

Aralık 2022’de bir gece kulübünde bir kadına tecavüz etmekten suçlu bulunan Alves, cezasını temyize götürme mücadelesini kazandıktan sonra serbest kaldı. 40 yaşındaki futbolcu, avukatı Ines Guardiola ile birlikte cezaevinden çıkarken görüntülendi. Alves, akşam yemeği için hamburger yemek istedi ve ailesiyle sabaha kadar süren bir parti düzenledi. Babasının doğum gününü görkemli bir şekilde kutladı ve eski eşi Joana Sanz ile birlikte villasında eğlenceye devam etti.

Adalet ve Tepkiler

Alves’in kefaletle serbest bırakılması kararı, tecavüz kurbanının avukatı Ester Garcia tarafından eleştirildi. Garcia, Alves’in serbest bırakılmasını “zenginler için adalet gibi” nitelendirdi ve bu duruma şaşkınlığını ve öfkesini dile getirdi. Alves’in her cuma mahkemeye çıkması ve pasaportlarını teslim etmesi koşuluyla serbest bırakıldığı belirtildi.