Seyahatlerde Köpek Taşıma Kafesi Kullanmanın Önemi

featured

Evcil hayvanlar arasında yer alan köpeklerin, seyahatlerde rahat etmesi için taşıma kafesi kullanılması gerekir. Köpekler uzun süreli yolculuklarda kafes içinde kendini güvende hisseder. Aynı zamanda mama kabı, su kabı olduğu için kendini ev ortamında sanabilir. Tuvalet ihtiyacını da kafesin içine yapabilir. Sahiplerinin yanlarında olmayı daha çok seven köpekler kafes içinde seyahat ederken kendilerini daha güvende hissederler. Kafesler ticari araçlarda kullanılabildiği gibi toplu taşıma araçlarında da kullanılabilir. Köpeğin dış ortamdan korkarak saldırganlaşmaması için ve kendini güvende hissetmesi için önemli bir eşyadır.

Köpek Taşıma Kafesi

Günümüzde kullanımı oldukça fazla olan köpek taşıma kafesi, patili dostların kendilerini en rahat hissettikleri alanlardır. Metal ve sert plastik malzeme kullanılarak üretilir. Böylelikle en sert darbeleri hasarsız atlatabilir.  Kafesler, hem eğitim amaçlı hem de yuva olarak kullanılabilir. Seyahat esnasında köpeğin tüy dökmemesi ve aracı pisletmemesi için önemli üründür. Taşıma kafeslerinin temizliği de kolaydır. Silinerek ya da yıkanarak kullanılabilir. Farklı ebatlarda üretilen kafesler, köpeğin cinsine ve büyüklüğüne uygun seçilmelidir.

Köpek Taşıma Çantası

Kafeslerin yanı sıra köpek taşıma çantası çeşitleri de sevilerek kullanılıyor. Çantalar daha ufak köpekler için tercih ediliyor. Sırt çantaları, ana kucağı gibi pek çok çeşidi vardır. Köpek dostunuzu kendinize yakın taşımanızı sağlayan ürünlerden biridir. Çantaların ayarlanabilir kısımları sayesinde istenilen boyuta getirilebilir. Çantanın üzerinde yer alan cepli bölmelere köpeğin kıyafetleri koyulabilir. Köpeğin rahat nefes alabilmesi için özel delikler de mevcuttur. Kendini güvende ve huzurda hisseden patili dostunuzu her yere kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

Köpek Seyahat Çantası

Evcil hayvanlar arasında yer alan köpek dostlar, sahipleri ile seyahat etmeye bayılırlar. Onlara özel olarak üretilen köpek seyahat çantası uzun ve kısa yolculuklarda kullanılabilir. Köpeğin dışarıya kaçmasına engel olan bir üründür. Kemer detayları ile koltuğa sabitleyerek güvende kalması sağlanır. Seyahat çantasının içerisinde mama ve su kabı da yer alır. Kendini ev ortamında hissedeceğinden strese girmeden yolculuğunu tamamlayabilir. Köpeğini yanından ayırmak istemeyen sahipler için uygun çanta modelidir. Farklı çeşit ve ebatları mevcuttur.