Bakan Yumaklı, Taşköprü Mitinginde Tarım ve Orman Projelerini Anlattı

featured

Bakan Yumaklı Taşköprü’de Tarımsal Ürünlerin Önemine Vurgu Yaptı

Bakan Yumaklı, Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde düzenlenen AK Parti mitinginde konuştu. Taşköprü’nün tarımsal ürünleri ile ön plana çıktığını belirterek, ürünlerin ve emeklerin zayi olmaması için gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi.

ORKÖY Faaliyetleri ve Yatırımlar

Bakan Yumaklı, Taşköprü’ye 227 milyon lira yatırım yapıldığını açıkladı. ORKÖY kredileri çerçevesinde ormancılık yapan köylülere destek olacaklarını ve ekonomik değeri yüksek ürünlerin yetiştirilmesine olanak sağlayacaklarını belirtti.

Yerel Seçimler ve İlerleme Hedefi

Yumaklı, milletin 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Türkiye’nin ikinci yüzyılını inşa etme vazifesi verdiğini söyledi. Yerel seçimlerin önemine vurgu yaparak, AK Parti’nin gerçek belediyeciliğe geçişi ve Kastamonu’nun gelişimine katkıda bulunacaklarını dile getirdi.

İnşallah Hep Beraber Büyük Türkiye’yi İnşa Edeceğiz

Taşköprülülerden İstanbul’daki yakınlarını da aramalarını isteyen Bakan Yumaklı, 31 Mart’ta Taşköprü’ye, Kastamonu’ya ve İstanbul’a bir bayram yaşatmayı hedeflediklerini belirtti. Birlik ve dayanışma içinde, Türkiye’nin geleceğini birlikte inşa edeceklerini ifade etti.