‘Stranger Things’ Dizisinin Yıldızlarından İlginç Açıklamalar

featured

Dizinin Genç Yıldızı Gaten Matarazzo: “Daha Fazla Kan Dökülmesi Gerekiyor”

Netflix’in popüler dizilerinden Stranger Things’in beşinci ve son sezonu için hazırlıklar yapılırken dizinin genç yıldızlarından iddialı ve ilginç açıklamalar geliyor. Stranger Things’te Dustin karakterini canlandıran Gaten Matarazzo, dizide daha fazla kan dökülmesi gerektiğini söyleyen rol arkadaşlarına katıldı.

Matarazzo, “Kulağa karışık gelebilir ama daha fazla insanı öldürmeliyiz. Eğer riskler çok daha yüksek olsaydı, bu gösteri çok daha iyi olurdu. Hepimiz fazlasıyla güvendeymişiz gibi hissediyorum” dedi.

Dizinin Yıldızı Maya Hawke: “Zaten İnsanlar Muhtemelen Ölecek”

Diziye sonradan katılan Maya Hawke da daha fazla kan dökülmesi gerektiğini söyleyen isimlerden biri oldu. Hawke, “zaten insanlar muhtemelen ölecek” diyerek Robin’in öldürülmesi çağrısında bulundu.

Diğer Yıldızlar da Benzer Yorumlarda Bulundu

Dizinin yıldızlarından Millie Bobby Brown ve başrol oyuncusu Noah Schnapp de geçmişte benzer yorumlarda bulunmuştu. Brown bir röportajında, “Duffer Kardeşler kimseyi öldürmek istemeyen iki hassas salak” demişti. Matt Duffer ise bir röportajında, “Biz ‘Game of Thrones’ değiliz; burası Hawkins. Westeros değil” diyerek ölüm söylemlerine karşı durmuştu.