James McAvoy Çekimler Sırasında Dizini Nasıl Sakatladı?

featured

James McAvoy’un Doğaçlama Grup Seks Sahnesi ve Sakatlanma Anı

İskoç yıldız James McAvoy, son filmi “Turn Up The Sun!” için çekim sırasında yaşadığı ilginç bir anıyı paylaştı. Restless Natives podcast’te Martin Compston ve Gordon Smart ile konuşan McAvoy, bir grup seks sahnesi sırasında dizini nasıl sakatladığını anlattı.

Grup Seks Sahnesi ve Tuhaf Anlar

McAvoy, çekimlerin sondan ikinci günü dokuz kişilik bir grupla doğaçlama bir sahne çekmenin ardından yaşadıklarını şu sözlerle dile getirdi: “Sahne sertti, hepimiz bir sürü viski içmiştik, çıplaklık ve öpüşme vardı.” İspanyol aktris Almudena Amor ile birlikte sahne çekmenin zorluklarını anlatan McAvoy, komik olmamaya dikkat ettiklerini belirtti.

Sakatlanma Anı ve Komik Hareket

Sahne sırasında McAvoy’un dizini sakatlamasına neden olan ilginç anı ise şöyle aktarıldı: “Bir noktada onu baş aşağı tutuyordum ve tuhaf bir şey yapıyorduk ve biri beni ensemden yakalayıp boynumu ısırmaya başladı.” Bu hareket, McAvoy’un dengesini kaybetmesine ve sert bir şekilde yere takla atmasına sebep oldu.

McAvoy’un Boyu ve Geçmişte Yaşadığı Sorunlar

44 yaşındaki oyuncunun 1,70 boyundaki fiziksel özellikleri daha önce film rollerinde sorun yaratmıştı ve McAvoy, bu nedenle birçok projeden reddedildiğini açıklamıştı. Sakatlanma olayıyla ilgili konuşan McAvoy, “Sanırım film çekerken yaralandığım tek an buydu.” ifadelerini kullandı.