TikTok Gölge Yasağı: Bilmeniz Gereken Her Şey

TikTok’ta Ban Yiyince Ne Olur?, TikTok Canlı Yayın Aboneliği Nedir?, TikTok’ta Ceza Nasıl Kaldırılır?, TikTok Gölge Yasağı: Bilmeniz Gereken Her Şey, Detaylar yazımızda…

featured

Tiktok’da bazı kuralların ihlali sonucu kısıtlanmış kullanıcılar gölge yasağı kapsamına girmektedir. Çevrimiçi kullanıcılar yaptığı kural ihlali sonucu geçici olarak hesapları otomatik şekilde kısıtlamaktadır. Ancak bu kısıtlama Tiktok uygulaması tarafından yapıldığı için çok uzun sürmez ve kendiliğinden kaldırılmaktadır. Gölge yasağı geçici bir engeldir ancak yine de gönderilerinizin yüklemesinde engel değildir. Gölge yasağına takılmamak için belirlenmiş yönetmeliklere uygun olarak hareket etmeniz gerekmektedir. Ayrıca hesabınızın düşük kalitede olduğunu algılayan Tiktok gölge yasağı ile hesabınızın spam olma ihtimaline karşı kendini korumaya almak istemektedir. Bu nedenle aktif bir Tiktok kullanıcısı olduğunuzu videolarınız ve diğer etkileşimleriniz ile göstermelisiniz. Tiktok Türk takipçi satın al seçeneğinden yararlanmak için Sosyalgram.com adresinde yer alan gerçek kullanıcılardan oluşan takipçi paketlerinden satın alabilirsiniz.

TikTok’ta Ban Yiyince Ne Olur?

Ban yiyen hesaplar bir süre boyunca gönderilerle etkileşim kuramaz, doğrudan mesaj gönderemez ve bu süre içerisinde yeni bir paylaşım yapamaz. Eğer hesabınız kalıcı yasak kapsamına alındıysa, Tiktok size bunun nedenini açıklayan bir mail atarak kalıcı yasaklamayı bildirmektedir. Kalıcı yasak kapsamına girmemek için belirlenen kurallara uygun hareket etmeli ayrıca hesabınızın spam olarak görünmesine izin vermemelisiniz.

TikTok Canlı Yayın Aboneliği Nedir?

Tiktok kullanıcılarının abone oldukları hesapları maddi anlamda desteklemeleri için canlı yayın aboneliği getirilmiştir. Ancak canlı yayın açılabilmesi için bazı şartlar bulunmaktadır. Bunlar:

  • Hesabınızda minimum 1000 takipçi sayısının olması
  • Canlı yayın açan kişinin 18 yaşından büyük olması
  • Hesabın en az 30 gün önce açılmış olması

Canlı yayınlarınıza abone olan takipçileriniz belirlenen fiyat listesindeki hediyeler ile para kazanmanıza olanak sağlamaktadır. Takipçi sayınızı artırmak için Sosyalgram internet adresinden Tiktok takipçi satın al paketi satın alabilirsiniz.

TikTok’ta Ceza Nasıl Kaldırılır?

Hesabınıza gelen ceza bildirimine tıklayarak Tiktok uygulamasına itirazınızı bildirmeniz gerekmektedir. Uygulama gerekli incelemeleri yaptıktan sonra cezanızın kaldırılmasına karar verebilir. Gölge yasak geçici bir kısıtlama olduğundan kendiliğinden kalkacaktır. Bu süreçte azalan etkileşim oranınızın yükselmesi için Sosyalgram.com.tr adresinden takipçi, izlenme, beğeni ve çok daha fazlasını içeren paketleri güvenle satın alabilir gerçek kullanıcılardan oluşan paketlerle hesabınızın popülerliğini artırabilirsiniz.