Manken Yeşim Erçetin, Eşinin Ölümü Hakkında Konuştu

featured

Yeşim Erçetin’in Eşinin Ölümüyle İlgili Açıklamaları Magazin Dünyasını Şaşırttı

Manken Yeşim Erçetin, iş insanı Fevzi Kardeseci ile Şubat 2022’de Miami’de evlenmiş ve Amerika’ya yerleşmişti. Erçetin geçen ay eşinden şiddet gördüğünü belirterek boşanacağını açıklamıştı.

Erçetin önceki gün eşinin evde duş yaparken düşerek başını mermere çarptığını ve öldüğünü duyurmuştu. Ancak bugün ‘Aramızda Kalmasın’ adlı magazin programının sunucularına konuşan Erçetin, eşinin intihar ettiğini açıkladı.

Erçetin, “Fevzi’nin bir kardeşi vardı, o açıklama yapmama izin vermiyordu. Ondan izin aldım ve bu açıklamayı şimdi yapıyorum. Fevzi öldürülmedi, silahla intihar etti. Koltuğa oturup başına ateş etmiş. Onu kanlar içinde evde ilk ben buldum.” dedi.

Erçetin ayrıca, “Sosyal medyada Fevzi’nin cinayete kurban gittiği, birilerinin öldürdüğü, hatta benim onu öldürttüğüne dair saçma iddiaların çıkması üzerine kardeşini arayıp intihar olayını anlatmamız gerektiğini söyledim.” şeklinde konuştu.

Geçen salı günü yaşadıklarını anlatan Erçetin, “Birlikte yemek yedik, o bana ‘Bu son yemeğimiz’ dedi. Beni korkutmaya başladı. Doktora gitmesini istedim ama kabul etmedi. ‘Gitmek istiyorum’ dedi.” ifadelerini kullandı.